Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın Bapsı Kolu aşağı rast itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü Cenah yapısında kullanılır. Ateş anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve kabahatsiz olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar yararlanma saatleri dışında böyle bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Ankara Yangın Kapısı yutmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile müteallik merak ettikleri bütün konular üzerine fen sahibi olabilirler.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı düzgün sağlamlayacak şekilde takılması gereken paroba.

Başarılı bir boşaltma çekimı, zelzele, sel ve yangın kabil afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı eskiden ayrılma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

çıkma bünyelarda bina hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni binalarda (okul, allıkışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya komşu şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da yığın ve zelzele afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların yaşamaını kurtardığında henüz uygun anlaşılacaktır.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme allıkınan bu alfabemızda;

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine olgun alabilir Yangın Merdiveni Kapısı showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page